Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca prin decizia de a candida pentru un post de senator in Teleorman liderul PNL Crin Antonescu "se intoarce la prima dragoste", avand in vedere ca acesta a mai fost parlamentar ales in acest judet in 2000-2004.
"Daca ramanea la Bucuresti era «De ce aceasta schimbare?», pentru ca el a fost candidat – vorbim de domnul Crin Antonescu – el a fost parlamentar de Teleorman in 2000-2004 si acuma revine la prima dragoste. Orice lider politic de nivel national e bine ca macar din patru in patru ani, timp de o luna, sa vorbeasca cu oamenii, sa cunoasca Romania reala. In Bucuresti toata lumea sta in fiecare zi. Macar sa vada la patru ani cu ce confrunta cetatenii. Sigur ca si in Bucuresti sunt probleme, dar problemele serioase sunt in tara", a spus Dragnea.

Surse din USL declarau, sambata, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.