Crin Antonescu a declarat, duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani", transmisa de Pro TV, ca Teodor Melescanu, seful SIE, "trebuia sa ii informeze corect pe partenerii internationali", in perioada referendumului de demitere a lui Traian Basescu. 

"Atunci cand cineva delireaza, - Monica Macovei sau Traian Basescu, unul la Parlamentul European, altul la garaj -, si incepe sa vorbeasca despre lovitura de stat, atunci nu cred ca este o actiune de PR, ci de datoria unui serviciu in slujba natiunii. Trebuia sa spuna ca nu, nu este nicio lovitura de stat. Cand se vorbeste despre absurditatea ca noi lideri de la Bucuresti abandoneaza, schimba orientarea de politica externa a Romaniei, angajamentele cu NATO, cu UE si ca au devenit brusc pro-rusi si ca sunt cu Moscova, atunci e de datoria serviciilor de informatii sa spuna nu, asta e o prostie", a declarat Antonescu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, presedintele PNL a afirmat ca raspunsul lui Melescanu privind rolul SIE in perioada referendumului, in care a spus ca SIE nu e o agentie de PR, este unul "frivol" pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane.

"Eu nu i-am cerut ceva domnului Melescanu, Iar raspunsul ca nu e o agentie de PR e un raspuns frivol pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane", a mai adaugat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.