Presedintele Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este posibil sa il delege pe premierul Ponta la ceremonia de la Oslo pentru ridicarea de catre UE a Premiului Nobel pentru pace, eveniment la care au fost invitati sefii de state sau guverne din UE de catre presedintele Consililui European. 

Intrebat de jurnalisti daca va merge la Oslo la ridicarea Premiului Nobel pentru pace, primit de UE, eveniment la care au fost invitati de catre presedintele Consiliului European sefii de stat si de guvern din UE, Basescu a raspuns, razand: "Vreti sa ma impoponez cu un titlu pe care...? Ce am facut eu pentru a obtine acest titlu? Cred ca il deleg pe domnul Ponta", transmite MEDIAFAX.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, i-a invitat toti cei 27 de lideri ai statelor europene sa se mearga in decembrie la Oslo pentru inmanarea Premiului Nobel pentru Pace, acordat saptamana trecuta Uniunii Europene.

"Pentru a marca aceasta ocazie festiva, sper ca toti sefii de stat si de guvern din cadrul UE vor fi prezenti la ceremonia de la Oslo in decembrie", spunea Van Rompuy, pe contul de Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.