Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele ARD in colegii din Bucuresti.

Tot in Bucuresti vor mai candida, din partea Aliantei, Vasile Gherasim, Cristian Radulescu, Mircea Raicu, Cristina Traila, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu si Stefan Vlaston, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din PDL, la Bucuresti au mai ramas doua-trei colegii pentru care trebuie stabiliti candidatii pentru alegerile parlamentare.

Dupa sedinta Colegiului Director al PDL, democrat-liberalii trebuie sa rezolve situatia candidatilor pentru judetele Constanta si Braila. In Constanta, organizatia PDL refuza sa sustina candidatura Mariei Stavrositu, au precizat sursele citate.

MRU candideaza la Arad: Banatul a fost intotdeauna in avanpostul dreptei politice

In cazul situatiei de la Braila, s-a schimbat presedintele organizatiei, conducerea fiind preluata de Alexandru Nazare, care urmeaza sa stabileasca cine va fi candidat.

Pe listele ARD vor mai candida Traian Igas la Arad, Elena Udrea la Neamt, Gheorghe Flutur la Suceava, Roberta Anastase la Prahova, Mircea Toader la Galati, Teodor Baconschi la Iasi si Gabriel Berca la Bacau.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu, Cristian Radulescu, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu si Sulfina Barbu au fost alesi in 2008 ca parlamentari PDL de Bucuresti.

Citeste si: Alegeri parlamentare: Elena Udrea va candida in judetul Neamt


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.