Liderul PDL Cristian Preda afirma, pe blog, ca este de acord cu argumentele sefului statului din cererea de reexaminare a instituirii bacalaureatului profesional, mentionand ca spera ca refuzul promulgarii legii sa nu fie considerat de "Ghise and co" un motiv pentru suspendarea lui Traian Basescu. 
"Sunt de acord cu toate argumentele sustinute de presedinte in cererea de reexminare a instituirii bacalaureatului profesional. Pentru a deosebi performantele elevilor care nu sunt la nivelul unui examen de maturitate de performantele celor care termina cu brio studiile din liceu, se poate alege orice formula – «certificat» sau «atestat», de pilda -, nu si «bacalaureat». E de la sine inteles ca, daca vrei sa diferentiezi, nu folosesti acelasi nume", , scrie Preda, pe blog, potrivit MEDIAFAX.

"Imi cer scuze pentru insistenta, dar uselistilor trebuie sa le explici evidentele cele mai banale. Sper, pe de alta parte, ca refuzul promulgarii legii bacalaureatului profesional sa nu fie considerat – de catre Ghise and co. – un motiv de suspendare…", a mai adaugat liderul PDL.

Citeste si: Basescu nu vrea Bacalaureat profesional. Cum a reactionat Ecaterina Andronescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.