Senatul a decis, luni, infiintarea unei Comisii de ancheta privind activitatea desfasurata de autoritatile si institutiile publice in cazul votului de la referendumul din 29 iulie 2012, propusa de senatori PSD si PNL.

Initial, pe ordinea de zi a Senatului s-a aflat un proiect de hotarare pentru infiintarea Comisiei de ancheta privind abuzurile semnalate in cercetarile desfasurate de organele statului in cazul votului de la referendumul din 29 iulie 2012, formulare propusa de PSD si PNL, care insa a fost modificata la propunerea senatorului PNL Ioan Ghise.

Amendamentul lui Ghise a fost adoptat cu 62 de voturi "pentru" si doua abtineri, iar hotararea privind infiintarea acestei comisii a intrunit 59 de voturi "pentru" si trei abtineri, scrie MEDIAFAX.

Potrivit votului dat de senatori, din aceasta comisie de ancheta vor face parte senatorii Georgica Severin, Toni Grebla, Ioan Chelaru si Sorin Constantin Lazar, propusi de grupul PSD, Ioan Ghise si Cristian David, propusi de PNL, Albert Almos, propus de grupul UDMR si Vasile Nedelcu, nominalizat de UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.