Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie, Decretul pentru desemnarea domnului Victor-Viorel Ponta, prim-ministrul Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Sanatatii", informeaza un comunicat transmis de Presedintie, citat de MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca nu s-a discutat in cadrul Uniunii despre Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste interimatul sau, numirea unui alt ministru sau o rocada, el aratand ca nu are de facut nicio alta propunere la minister pana la alegeri.

"Nu s-a discutat nimic in cadrul USL pentru ca nu am de facut nicio alta propunere pana pe 9 decembrie. Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate. De aceea, la Ministerul Sanatatii, practic, conducerea ministerului de fapt, este asigurata prin delegarea pe care am dat-o de catre domnul Raed Arafat", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.