Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca o rocada intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi la conducerile Parchetului General si DNA e un lucru inacceptabil.

"Nu este, cred, niciun secret pentru nimeni ca exista aceasta dorinta incepand cu Traian Basescu, ca intre aceste doua miraculoase persoane, in ghilimele, pentru justitia romaneasca, sa se petreaca o rocada. Nu am idee si cred ca Victor Ponta mi-ar fi spus, ca la recentele sale intalniri pe care le-a avut la UE, cu domnul Barosso, cu liderii socialisti care sunt uneori fideli purtatori de cuvant ai celor din PPE, ca sa fim putin ironici, domnului Ponta sa i se sugerat asa ceva", a declarat presedintele PNL, potrivit realitatea.net.

Antonescu a mai adaugat ca decizia apartine, in totalitate, ministrului Justitiei.

"Decizia este exclusiv a ministrului Justitiei, intelegerea a fost foarte clara, ca toate deciziile care ii revin nu vor fi cu nimic, nici macar cu o sugestie, influentate de noi sau de partidele noastre. Nu pierd prilejul si nu ezit deloc sa va spun ca as considera scandalos ca din partea acestui Guvern, acestui ministru al Justitiei, sa vina o asemenea propunere, nici macar in urma unei negocieri cu Basescu, pentru ca nu incape nicio negociere", a mai precizat presedintele Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.