Mihai Razvan Ungureanu a fost ales vineri la Conventia Nationala al partidului Fortei Civice, presedinte al acestui partid, cu 944 voturi "pentru" si 7 voturi "impotriva", el fiind singurul candidat. 

Potrivit MEDIAFAX, la prezentarea candidaturii sale la functia de presedinte al partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu a spus ca acest partid s-a nascut prin genorizate si nu va ceda loc intereselor de grup, ci se va angaja la construirea unei Romanii "asa cum trebuie" in secolul XXI.

"Prin generozitate s-a nascut partidul acesta, prin generozitate va merge mai departe, intelegand fiecare dintre membrii sai ca nu este vorba de a ceda loc intereselor de grup, ci e vorba de a se angaja impreuna cu toti colegii de partid la construirea unei Romanii asa cum ar trebui sa fie in secolul XXI intr-o Europa unita", a spus Ungureanu.

El a aratat ca responsabilitatea Fortei Civice este sa stea impotriva celor care vor raul tarii, natiunii si sa ofere solutii.

"Nu avem voie sa fim inerti. Nu avem voie sa asistam la felul in care o putere dezarticulata incearca sa nenoroceasca o tara si o natiune, democratia si libertatile cetatenilor. Responsabilitatea noastra este sa stam impotriva celor care vor raul nostru si de a oferi politic. (...) Demnitatea, responsabilitatea civica, loialitatea fata de tara si natiune sunt valorile in care credem", a mai spus Ungureanu.

El a aratat ca ii invita pe romani sa fie alaturi de partidul Forta Civica si ca va incerca sa fie asa cum doresc romanii.

"Va invit, dragi romani, sa fiti alaturi de noi, voi incerca sa fiu asa cum vreti dumneavoastra. In spatele meu se afla 22 ani de profesorat, peste 14 ani de activitate politica in tara si strainatate, se afla zile intregi de munca si de forta rezumata in partidul Forta Civica. Va cer sa investiti incredere in partidul Forta Civica", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.