Aproximativ 50 de protestatari au scandat, sambata, pe durata intregii slujbe de oficiere a casatoriei religioase a Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, lozinci antiprezidentiale, precum "Demisia", "Basescu la puscarie", "Hotii". 

Potrivit MEDIAFAX, acestia erau pe trotuarul de langa gardul bisericii, iar unii dintre acestia s-au urcat chiar si pe gard.

Unii dintre acestia erau dintre protestarii obisnuiti de la Universitate si mai recent de la Cotroceni.

Acestia au scandat lozinci si la plecarea familiei prezidentiale si a celorlalti participanti la slujba.

Intrebat ce spune despre aceste proteste, liderul PDL Adriean Videanu le-a raspuns jurnalistilor: "Evaluati-le dumneavoastra. Credeti ca e normal?".

La randul sau, europarlamentarul Petru Luhan a spus ca nunta Elenei Basescu este un eveniment privat si care ar fi trebuit respectat ca atare, sa nu fie amestecat cu politica.

In fata bisericii s-au aflat si aproximativ o suta de simpatizanti ai presedintelui care au aplaudat si au aruncat cu flori, au strigat urari pentru miri si au fost salutati de catre Traian Basescu.

Citeste si: Traian Basescu, huiduit cand a ajuns cu familia la cununia civila a Elenei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.