Cererea Parchetului General catre Camera Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale a deputatului liberal, fost ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, poate sa declanseze convocarea unei noi sesiuni extraordinare.

Membrii Biroului Permanent al Camerei pot insa decide ca solicitarea procurorilor nu reprezinta o urgenta, astfel ca vor lasa cererea Parchetului pentru dezbatere si vot pentru viitoarea sesiune parlamentara, care incepe in septembrie, scrie romanialibera.ro.

Cererea magistratilor privind avizul de incepere a urmaririi penale in cazul lui Victor Paul Dobre a ajuns, vineri, la Camera Deputatilor.

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu a declarat ca in interiorul partidului, "opinia majoritara, daca nu cumva unanima, merge impotriva unui vot impotriva "avizarii urmaririi penale a fostului ministru delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.

"Ati remarcat mai multe iesiri publice ale unor colegi. Opinia generala pare a fi, n-am avut cum sa discut cu toti colegii si nici nu a existat o intrunire a Biroului Politic Central, ca sa se ia o decizie oficiala, dar parerea majoritara, daca nu cumva unanima, merge catre un vot impotriva", a afirmat vicepresedintele PNL, citat de evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.