Victor Ponta: "Macar sa o scoateti pe Elodia de pe liste".

Premierul Victor Ponta a declarat in timpul sedintei de Guvern de marti dupa-amiaza ca un mini-recensamant nu mai este valabil, din moment ce oamenilor "li se va inchide usa in nas" si boicotul va continua.

Premierul Ponta a cerut ministrilor implicati sa verifice rapid, prin "mijloace administrative", daca pe listele electorale permanente s-au aflat la data referendumului si persoane decedate sau fara cetatenie.

Basescu despre mini-recensamant: Le voi tranti usa in nas cand vor veni

"Daca veti reusi, fara sa-l suparati pe presedintele suspendat, sa ii scoateti de pe lista si pe generalul Pacepa sau pe Elodia Ghinescu, nu poate fi decat in beneficiul si spre deliciul mass-media", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Mini-recensamantul a fost gandit ca o metoda de reactualizare a listelor electorale pentru a indeplini cererea facuta de Curtea Constitutionala saptamana trecuta.

Intre timp, CCR a declarat ca o reactualizare nu este necesara, magistratii avand nevoie de listele electorale actualizate de dinainte de referendum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.