Basescu: "USL sa observe ca a pierdut 10% din voturi, ii pot fi partener daca a inteles lectia".

Cu ocazia primelor declaratii dupa anuntarea datelor oficiale BEC, presedintele suspendat a precizat ca USL poate avea in continuare un partener in el.

"Cred ca daca vor iesi din tipete demagogice, din minciuna si vor intra in dorinta de a consolida in continuare statul roman, de a repara ce au stricat, de a schimba fata hidoasa pe care au aratat-o democratiei, daca se vor decide sa respecte Constitutia, legile tarii si nu isi vor mai permite sa loveasca institutiile statului de drept, imi mine vor avea un partener", a explicat Basescu, citat de MEDIAFAX.

De asemenea, el le-a adresat o rugaminte publica liderilor USL pentru a intelege "lectia pe care le-au dat-o romanii".

"Ii rog public sa inteleaga ca nimeni nu accepta o Romanie asa cum ei ar fi vrut sa o croiasca, cu acapararea puterii, cu punerea justitiei sub control, cu dispret fata de Constitutie, cu blocarea institutiilor statului prin OUG neconstitutionale. Daca au inteles lectia pe care le-au dat-o romanii, pot sa-mi fie parteneri", a mai sustinut Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.