Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ca, in conditiile neparticiparii PDL-ului la vot, nu mai are niciun dubiu despre cum va fi votul.

Mi-ar fi convenit o prezenta de 41% si sa pierd cu un scor de 60% la 40%, a declarat presedintele suspendat Traian Basescu, citat de adevarul.ro.

„Stiam inca de ieri ca, la acest colegiu director al PDL, conducerea partidului va sustine varianta neparticiparii la referendum“, a mai spus Traian Basescu.

Basescu schimba strategia: Este posibil sa cer PDL sa boicoteze referendumul

In continuare, presedintele suspendat a afirmat ca dupa 29 iulie se intoarce la treaba.

„Nu ma intereseaza Ponta sau Antonescu, ci ca avem o seceta foarte grea si mii de fermieri nu vor avea bani pentru reluarea recoltei la toamna. (...) Urgenta 0 a tarii este stabilitatea politica“, a mai spus Basescu.

Traian Basescu a sustinut, intr-o discutie on-line la ziare.com, ca neprezentarea la vot la referendum "poate fi mai valoroasa" decat un vot impotriva demiterii sale, pentru ca in acest fel cei care au dat "lovitura de stat" nu pot sa-si valideze demersul prin referendum.

Intrebat de ce alege sa fie las, Basescu a raspuns: "Nu am ales sa fiu las, am ales sa actionez in interesul national".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.