Colegiul Director al PDL a decis, marti, sa indemne alegatorii sa nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Surse din partid au relatat pentru MEDIAFAX ca decizia a fost luata cu 59 de voturi "pentru" si o abtinere. Conform surselor citate, PDL a decis totodata sa nu isi retraga reprezentantii din sectiile de votare.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, marti, ca in cursul diminetii a avut o discutie cu liderii PDL si ca democrat-liberalii nu isi vor retrage reprezentantii din sectiile de votare.

"PDL va avea reprezentanti in toate sectiile de votare", a dat asigurari Traian Basescu.

Printre argumentele democrat-liberalilor pentru indemnul la neprezentarea la urne se numara riscul fraudarii rezultatelor referendumului, ilegalitatea procedurii de suspendare din functie a lui Traian Basescu, dar si legitimarea actiunilor USL de a "pune in pericol" statul de drept.

Citeste si: Basescu schimba strategia: Este posibil sa cer PDL sa boicoteze referendumul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.