USL il someaza pe Mihai Razvan Ungureanu sa comunice Parchetului numele parlamentarilor "cumparati".

Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, l-a somat public, duminica, pe fostul premier Mihai Ungureanu, solicitandu-i ca in 24 de ore sa comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a afirmat ca au fost "cumparati", primind bani in schimbul voturilor, relateaza MEDIAFAX.

"Ii amintesc lui Traian Basescu ce spunea Mihai Razvan Ungureanu acum cateva zile - ca in Romania se cumpara parlamentari pentru ca el a vazut cu ochii lui asa ceva. Eu cred ca, daca Mihai Razvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumparati, el devine tainuitor", a detaliat deputatul PNL.

El i-a adresat lui Ungureanu somatia publica de a comunica Parchetului General in 24 de ore numele parlamentarului sau a parlamentarilor la care facea referire, sustinand ca, in caz contrar, Ungureanu devine tainuitor.

"In caz contrar, prin pastrarea tacerii, devine faptas, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest si cinstit, ca Traian Basescu", a avertizat deputatul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.