Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a declarat, sambata, ca in raportul CE pe justitie va exista si o "adaugare politica", iar respectivele concluzii vor fi folosite de catre "unii" pentru a ingreuna aderarea tarii la Schengen.

Respectiva "adaugare", a explicat ministrul Justitiei, ar fi legata de aspecte "incorecte fata de situatia reala din Romania", in contextul scandalurilor politice interne ce au starnit reactii ale unor oficiali europeni, relateaza adevarul.ro.

Declaratiile despre raport au venit dupa ce Corlatean a caracterizat drept "manipulare crasa" si "minciuni" informatiile despre situatia din Romania transmise oficialilor europeni prin "surse diverse".

Van Rompuy, foarte ingrijorat de independenta justitiei din Romania

Despre informatiile furnizate de acele surse, Corlatean a spus ca acestea "nu au facut rau guvernului, lui Ponta sau lui Antonescu", ci imaginii si intereselor Romaniei, lucru ce ar trebui imputat "celor care nu au niciun pic de scrupule vazand cu disperare ca pierd puterea, (...) in mod meritat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.