Traian Basescu, i-a recomandat presedintelui interimar, Crin Antonescu, sa apese al treilea buton de pe telefonul negru de la Cotroceni pentru a-i raspunde "un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei".

"Am inteles ca domnul presedinte interimar al republicii a facut un apel la mine legat de denigrarea tarii in strainatate. (...) Daca vrea sa stie de ce sunt atat de puternice reactiile lumii occidentale la adresa actualei conduceri a tarii, ii fac o recomandare: in stanga biroului sunt trei telefoane mari, este unul negru cu 12 butoane, trebuie sa apese al treilea buton si ii va raspunde un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei si ma tem ca primele nume vor fi Crin Antonescu si Victor Ponta", a spus Basescu, intr-o conferinta de presa, la sediul de campanie.

Intrebat de jurnalisti cine este acel om, daca este de la Bruxelles sau dintr-o alta capitala europeana, Basescu a spus ca este vorba despre un om dintr-o institutie a statului roman, care are atributia sa furnizeze informatie corecta despre situatia politica, relateaza mediafax.ro.

Crin Antonescu, a oferit la scurt timp replica. El a declarat ca nu este curios cine ar raspunde daca ar apasa butonul 3 al telefonului din biroul de la Palatul Cotroceni, apreciind ca afirmatiile pe aceasta tema ale presedintelui suspendat Traian Basescu sunt "o mica manevra de campanie".

"Nu sunt curios, butonul 3 ... doar daca raspunde Dumnezeu, ceea ce ma indoiesc, nu de existenta lui Dumnezeu, ci de raspunsul pe butonul 3 al lui Basescu. Altfel nu ma intereseaza cine e pe butonul 3", a explicat Crin Antonescu, citat de aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.