Politica 8 Iulie 2012 20:07
Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de a pleca la Cotroceni din plenul Parlamentului, ca are doua regrete.
Regret ca am numit doi prim-ministrii, unul se numeste Calin Popescu-Tariceanu, altul Victor Ponta, si paradoxal dupa ce au ajuns la Palatul Victoria amandoi si-au propus ca obiectiv suspendarea mea si i-am vazut pe amandoi cu ochii blanzi si umezi inainte sa le pun in mana mandatul si dupa ce au ajuns la Palatul Victoria au devenit marionete ale partidelor si intereselor lor”, a declarat seful statului.

De asemenea, Basescu si-a exprimat si cel de-al doilea regret in timpul mandatului sau: “Regretul meu este ca am auzit foarte multe minciuni din partea puterii legate de activitatea mea si foarte putine abordari privind ce e de facut pentru tara asta. As vrea sa va rog, in finalul unui discurs, sa aveti grija de tara si de oamenii ei. A avea grija de tara inseamna sa respectati legile, sa se faca sa se aplice Legea Educatiei, sa faceti sa se aplice cele 4 coduri care au fost trecute prin Parlament, sa creati locuri de munca, si in mod desoebit, sa nu va atingeti de justitie si de institutiile statului”, a incheiat Traian Basescu discursul din plenul Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.