Politica 5 Iulie 2012 12:42
Premierul Victor Ponta a plecat pentru un minut din sedinta cu oamenii de afaceri de la Camera de Comert pentru o discutie telefonica, afirmand la intoarcere ca a aflat ca presedintele Traian Basescu il lasa fara ministrul de Externe.

"Am iesit din sala, pentru ca am fost sunat si am aflat ca Traian Basescu tocmai ma lasa fara ministrul de Externe", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Conform unor informatii neoficiale citat de rtv.net, ar fi vorba de o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Andrei Marga, caz in care Basescu poate sa-l suspende din functie. Surse citate sustin ca este vorba de numirea unui ambasador. "Este vorba in principal de ambasadorul de la Roma", au aratat sursele.

Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, intrebat despre faptul ca premierul Victor Ponta a spus ca a aflat ca Traian Basescu tocmai il lasa fara ministrul de Externe, ca nu stie despre ce este vorba: "Nu stiu, nici nu stiu la ce va referiti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.