Europarlamentarul PDL Cristian preda este de parere ca decizia USL de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost cauzata de hotararea din justitie in dosarul lui Adrian Nastase.

“Cauza suspendarii este decizia din procesul lui Adrian Nastase. Intotdeauna problema USL cu Traian Basescu a fost aceea ca a lasat justitia libera si a refuzat sa protejeze adversari sau aliati", sustine Cristian Preda.

Preda a mai afirmat ca Executivul condus de Victor Ponta a inteles ca nu poate interveni in justitie si de aceea vrea sa-l suspende pe seful statului.

“Problema este daca in acest moment majoritatea parlamentara mai este dispusa sa respecte procedurile in vigoare. Ceea ce au facut ieri (miercuri, n.r.) arata ca nu le pasa. Nu este exclus ca si suspendarea sa se deruleze in aceleasi conditii - in dispretul procedurilor sau improvizand pe loc proceduri care nu mai pot fi contestate”, este de parere prim-vicepresedintele PDL, citat de HotNews.ro.

Citeste si Cum poate fi demis presedintele Traian Basescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.