Politica 3 Iulie 2012 19:09
Institutul pentru Politici Publice (IPP) isi manifesta public "ingrijorarea cu privire la recentele evolutii de pe scena politica", sustinand ca "actuala coalitie de Guvernare actioneaza ca si cum nu respecta regulile si deciziile institutiilor statului".

IPP isi exprima convingerea ca "planul in sapte pasi al USL duce Romania inapoi in timp, tot ce am castigat in 22 de ani dovedindu-se un proces reversibil in doar trei zile".

Vasile Blaga, revocat de la Senat. Crin Antonescu preia sefia

"Cerem PSD si PNL sa evalueze impactul pe care deciziile luate din ambitii politice le pot avea pentru stabilitatea proceselor democratice si functionalitatea institutiilor statului, fundamentale pentru credibilitatea Romaniei in exterior. Asemenea masuri pot duce la consecinte extrem de severe in plan european si international din punct de vedere economic si politic, Romania fiind deja in atentia Comisiei Europene si a misiunilor diplomatice la Bucuresti", se arata in comunicatul IPP citat de MEDIAFAX.

Citeste si Variante USL: Asumarea raspunderii pe uninominal si referendum si suspendarea lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.