Politica 3 Iulie 2012 16:08
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, i-a reprosat premierul Victor Ponta ca ceea ce a facut in aceasta guvernare este extrem de grav si indica o incercare de suspendare a democratiei.

“Prin comportamentul, declaratiile si unele decizii pe care le-ati luat aratati ca principalul dumneavoastra obiectiv este acapararea anumitor institutii in favoarea USL si suspendarea statului de drept”, a declarat Blaga in plenul Senatului.

Cei sapte pasi ai USL pentru suspendarea lui Basescu

“Ati preluat guvernarea si dispuneti de majoritate in Parlament. Demonstrati ca sunteti barbat de stat si nu mai umblati cu cioara vopsita! De cand sunteti la guvernare, nu v-ati respectat nicio promisiune. Absolut niciuna. De cand ati preluat puterea, nu ati facut altceva decat sa aruncati pe piata minciuni. Faptul ca dumneavoastra ati plagiat, domnule prim-ministru Victor Ponta, este demonstrat de oameni asupra carora nu aveti decadere a va pronunta. Trebuie sa va demonstrati integritatea, prezentandu-va demisia, asa cum i-ati cerut domnului Mang”, a mai declarat Blaga, potrivit gandul.info.

Citeste si The Economist, despre Ponta: "My name is Paste. Copy Paste"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.