Avocatul lui Dan Voiculescu a cerut Inaltei Curti de Justitie si Casatie sa trimita dosarul clientului sau privind privatizarea ICA la Tribunalul Bucuresti.

Avocatul lui Dan Voiculescu a cerut, vineri, instantei supreme declinarea dosarului sau privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare la Tribunalul Bucuresti, dupa ce le-a inmanat judecatorilor hotararea publicata in Monitorul Oficial care atesta ca Voiculescu nu mai este senator.

Instanta suprema a reluat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Dan Voiculescu si alte 12 persoane sunt judecati pentru modul in care a fost privatizat Institutul de Cercetari Alimentare, scrie MEDIAFAX.

Dan Voiculescu demisioneaza din Senat

Avocatul Marian Nazat a invocat in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) exceptia lipsei de calitate a lui Dan Voiculescu. Nazat a depus in instanta o copie a hotararii prin care a fost aprobata demisia acestuia din functia de senator.

Totodata, avocatul a precizat in fata instantei ca in Monitorul Oficial a fost publicata joi hotararea Parlamentului, devenind astfel oficiala retragerea lui Voiculescu. Avocatul a aratat ca judecarea acestui dosar nu mai poate continua la instanta suprema, avand in vedere ca Voiculescu a pierdut calitatea de senator.

DNA a trimis, pe 4 decembrie 2008, in judecata 13 persoane, considerand ca privatizarea frauduloasa a ICA s-a facut in folosul lui Dan Voiculescu si s-a realizat prin subevaluarea bunurilor Institutului cu suma de 7.796.198 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.