Miercuri seara, Adrian Nastase a purtat o serie de conversatii cu ministrul de Interne, Ioan Rus, inainte de a incerca sa se sinucida.

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit ca Ioan Rus il sunase pe Nastase pentru a stabili o modalitate de a-l duce in arest fara a fi nevoit sa dea ochii cu presa.

Fiul lui Nastase va prezenta vineri un "testament public" al fostului premier

Adrian Nastase i-a replicat lui Ioan Rus la telefon: “Acest lucru nu se va intampla niciodata. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut”.

Dcnews.ro scrie ca la venirea politistilor Adrian Nastase le-a spus ca mai are de luat niste carti din birou. “Dati-mi voie sa merg sa iau niste carti cu mine”. Replica politistului a fost: “Nu va pot lasa sa mergeti singur, trebuie sa merg cu dumneavoastra”. Nastase a replicat: “Foarte bine, sa mergem amandoi”.

Nastase si politistul au intrat in biblioteca, acesta din urma fiind la 3-4 pasi in spate. Nastase s-a postat la birou cu fata la usa si a spus: “Imi pare rau ca trebuie sa asisti la asa ceva”. A scos pistolul dintre doua carti aflate pe birou si l-a dus la tampla, moment in care politistul a intervenit si i-a tras mana in jos. Glontul a risosat din clavicula, prin gat si a iesit afara. [Operatia lui Adrian Nastase s-a incheiat]

Citeste si Presa internationala despre tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.