Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, marti seara, ca se retrage din Guvern in urma respingerii apelului sau in procesul care s-a judecat la ICCJ. El a explicat ca face acest gest ca sa nu greveze imaginea acestui Guvern.

Diaconu a aratat ca a spus de mai multe ori, si asa a discutat si cu premierul Ponta, ca se va retrage din Guvern in cazul in care instanta suprema ii respinge apelul, informeaza MEDIAFAX.

ICCJ: Mircea Diaconu nu poate fi ministru

"Pentru ca nu am mers nicioadata fara bilet, cobor din tramvai. Ma retrag din Guvern, nu ma da nimeni afara", a spus Diaconu.

El a mai declarat ca s-a repezit pe niste subiecte care raman valabile la minister si ca spera ca noul ministru va duce mai departe aceste proiecte. "Am sa raman alaturi de noul ministru si de grupul liberal si voi munci mai departe. Am vrut sa muncesc pentru natia noastra", a adaugat el.

Citeste si Puiu Hasotti, propunerea PNL pentru inlocuirea lui Diaconu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.