Deputatul PDL invita UDMR si celelalte forte democratice din Parlament la sustinerea unei motiuni de cenzura.

"I-am lasat o luna domnului Ponta si ne-a convins ca nu va face nimic pentru romani. Nu are dreptul la intelegerea opozitiei. Invit UDMR si celelalte forte democratice din Parlament la sustinerea unei motiuni de cenzura", a precizat Cezar Preda.

Preda a aratat ca pe el nu-l ingrijoreaza "reactiile viscerale ale lui Ponta si ale camarilei PSD si PNL", ci posibila "apatie a PDL".

Cezar Preda: PDL trebuie sa introduca motiune de cenzura cat mai repede

"PDL trebuie sa se bata in fiecare zi pentru independenta justitiei pentru depolitizarea si declientizarea Romaniei. Motiunea de cenzura este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proasta crestere, il duce in derizoriu, dar noi ne vom bate si pentru ca dezbaterea parlamentara pe aceasta motiune de cenzura, calata pe independenta justitiei, va arata romanilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta. Acesta nu se ocupa de romani, ci de clientela, vrea sa mareasca taxele si ii amageste cu mariri de salarii care sunt acoperite integral de inflatie si de cresterea preturilor", a precizat Cezar Preda, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca PDL trebuie sa depuna motiune de cenzura inainte de 10 iunie. "Pentru mine mai important decat angrenarea partidului in alegerile locale este angrenarea partidului in problemele tuturor romanilor de azi", a spus Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.