Politica 20 Mai 2012 09:47
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitorul premier dupa alegerile din noiembrie sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014.

In opinia lui Preda, Ungureanu se pozitioneaza foarte clar pe dreapta. "Adica spune: «Sunt pe aceasta zona si ar fi bine sa fie o coerenta in aceasta zona a opozitiei, in acest moment, fata de stanga aflata la putere»", explica europarlamentarul PDL.

El mai declara ca, avand in vedere experienta pe care o are, Mihai Razvan Ungureanu poate fi "proiectat" ca viitor prim-ministru, dupa alegerile parlamentare din acest an.

Cristian Preda sustine, in interviul acordat mediafax.ro, ca in interiorul PDL exista "o atitudine pozitiva" fata de Mihai Razvan Ungureanu, care va fi "mai clar conturata" dupa alegerile locale.

Intrebat daca l-ar sfatui pe Mihai Razvan Ungureanu sa intre in PDL, Preda raspunde: "Nu neaparat. Nu. Sincer, i-as spune ca trebuie sa aleaga drumul pe care vrea sa mearga. Pentru ca exista un drum al repetarii postului de prim-ministru, poate sa-si propuna ca intr-o zi sa redevina prim-ministru, exista si drumul deschis al unei campanii pentru prezidentiale, dupa ce Traian Basescu isi incheie mandatul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.