Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar, per ansamblu, in sectorul bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, potrivit vicepremierului Florin Georgescu.
"Nu se va face nicio derogare. Ne incadram in raportul de 1 la 7, dar s-ar putea face diferentieri de la minister la minister. Undeva vom putea avea 1 la 10 si in alta parte 1 la 5. Nu putem iesi din cadrul negociat cu institutiile financiare internationale, pentru ca acesta este un semnal de credibilitate", a spus Georgescu, dupa intalnirea cu consilierii economici externi, potrivit mediafax.ro.

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat ca organigrama MAE va fi modificata astfel incat sa cuprinda patru posturi de secretari de stat, cu unul mai mult decat cele prevazute in prezent, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.