Politica 16 Mai 2012 11:19
Presedintele PDL, Emil Boc, a acuzat intr-o conferinta de presa, la Cluj-Napoca, Guvernul Ponta ca este "cu capul in nori si cu picioarele in mocirla" si ca ia masuri demagogice si populiste care afecteaza stabilitatea economica a tarii.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca Guvernul Ponta "fugareste leul in fiecare zi", potentiala majorare a salariilor fiind inghitita de inflatie si de cursul leu-euro.

"In ultimii trei ani am luat toate bobarnacele posibile si imposibile privind situatia economica din tara. Ceea ce am facut a fost corect din punct de vedere economic pentru ca a asigurat stabilitatea tarii si nu am ezitat sa imi asum masuri nepopulare, dar dure, exact ceea ce guvernantii refuza sa faca. Prefera populismul in detrimentul unor masuri ferme care sa sustina stabilitatea tarii. Guvernul Ponta fugareste leul in fiecare zi, iar potentiala majorare a salariilor este inghitita de inflatie si de majorarea cursului leu-euro. Romanii platesc demagogia si populismul Guvernului Ponta, care nu mai prezinta credibilitate, una a spus in opozitie si alta face la putere", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

Videanu: Lipsa de credibilitate a Guvernului afecteaza tara, nu recesiunea

Fostul premier a afirmat ca "Guvernul Ponta este cu capul in nori si picioarele in mocirla".

"Este cu capul in nori pentru ca nu este capabil sa genereze stabilitate economica si crestere economica. Este cu picioarele in mocirla incompetentei, pentru ca are trei ministri remaniati intr-o saptamana. Aceasta spune suficient despre credibilitatea Guvernului si despre sansele lui de a da stabilitate Romaniei. Din cauza amatorismului si incompetentei riscam sa pierdem aceasta stabilitate in fiecare zi", a afirmat presedintele PDL.

Citeste si Explicatia recesiunii: In Romania se munceste prea putin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.