Politica 8 Mai 2012 11:56
In cursul ceremoniei depunerii juramantului de ieri a Guvernului Ponta, presedintele Traian Basescu l-a lasat pe noul ministru al Afacerilor Externe, Andrei Marga, cu mana intinsa timp de cateva secunde.

Din imaginile transmise in direct de catre televiziuni iese clar ca intre seful statului si Marga a avut loc o discutie tensionata, Basescu avand o atitudine foarte serioasa fata de noul ministru al MAE.

Marga a mentionat, intr-o interventie telefonica la un post TV de stiri, ca a facut la un moment dat o analogie intre masurile luate in Romania si cele luate de Mussolini, iar la audierea in comisiile parlamentare un parlamentar l-a intrebat cum va colabora cu presedintele Basescu. Marga a mentionat ca i-a raspuns acelui parlamentar ca va colabora cu seful statului asa cum pot colabora "doua persoane mature, care inteleg lucrurile", scrie gandul.info.

Intrebat de catre moderator ce i-a reprosat presedintele luni seara, la Cotroceni, Andrei Marga a spus: "El a fost informat ca eu am spus ca in fruntea Romaniei este Mussolini. Eu am spus: «Nici vorba, eu nu am spus aceasta. Am spus ca sunt niste analogii. Doi, daca acceptati, veti fi informat exact, puteti lua banda de acolo si ne edificam». Si el dupa aceea a venit la mine si a spus ca vrea sa lamurim lucrurile. I-am spus ca, fara nicio problema, le lamurim, fara resturi".

Puteti urmari imaginile replicilor dintre presedintele Romaniei si ministrul Afacerilor Externe in videoclipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.