Politica 3 Mai 2012 15:11
Premierul desemnat, Victor Ponta a declarat ca va trimite la Parlament, in cursul serii de joi, componenta Guvernului si programul de guvernare.

El a precizat ca face acest lucru pentru ca vineri se vor reuni Birourile Permanente ale celor doua Camere. Componenta Guvernului si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament cel mai probabil in jurul orei 19.00, potrivit MEDIAFAX.

Ponta: Alistar nu va face parte din ministrii pe care ii propun Parlamentului

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni probabil, vineri, la ora 10.00, pentru a stabili calendarul audierilor ministrilor propusi in Cabinetul Victor Ponta, a anuntat chestorul Senatului Radu Berceanu (PDL).

El a aratat ca propunerea care se va discuta in cadrul Birourilor Permanente reunite va fi ca luni, incepand cu ora 10.00, sa aiba loc sedintele Comisiilor de specialitate pentru audierea ministrilor propusi si de la ora 17.00 sau 18.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.