Primarul general Sorin Oprescu si-a depus, duminica, candidatura pentru un nou mandat de edil-sef al Capitalei, cu sustinerea USL.

La depunerea candidaturii au asistat premierul desemnat Victor Ponta, presedintele PSD, presedintele PNL Crin Antonescu, presedintele PC Daniel Constantin.

"Le multumesc colegilor si prietenilor, pentru simplul motiv ca am ajuns la concluzia ca e bine sa ai prieteni", a declarat Oprescu, dupa acceptarea candidaturii sale, conform MEDIAFAX.

"Dorinta mea este de a continua, de a schimba orasul in bine, de a ne dezvolta cu totii, de a intra in normalitate si am convingerea ca in anii urmatori vom reusi sa intram in normalitate", a afirmat Sorin Oprescu.

El a spus ca il bucura faptul ca oamenii il sustin si a ajuns la concluzia ca este bine sa ai prieteni si ca a strans 177.000 de semnaturi din partea cetatenilor "fara a forta lucrurile".

"In privinta semnaturilor sunt 177.000 de semnaturi si fara a forta lucrurile si fara a face minicorturi. Felul in care au venit oamenii sa ma sustina m-a impresionat foarte mult", a adaugat Oprescu.

Sorin Oprescu a venit la depunerea candidaturii insoti de liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu. Victor Ponta i-a urat lui Sorin Oprescu succes si i-a spus acestuia ca va fi primul primar general care va avea sprijinul Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.