Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.

“Nu sunt favorabil unei asemenea chestiuni, ca Victor Ponta sa accepte o nominalizare la functia de premier. S-ar impune un Guvern tranzitoriu pentru o perioada scurta, format din oameni independenti, cunoscuti, cu o anumita pregatire, care sa se ocupe exclusiv de pregatirea alegerilor asa cum a fost in 91 cu guvernul Stolojan”, sustine Iliescu, potrivit gandul.info.

El afirma ca exista unele persoane il imping din spate pe Victor Ponta pentru a accepta postul de premier.

Despre premierul Ungureanu, Ion Iliescu are o parere buna, dar crede ca ii lipseste experienta politica.

“Ungureanu este un om cu multe calitati, cu pregatire solida, cu deschideri intelectuale, dar asta nu-i suficient. Ii lipseste fara indoiala experienta politica pentru misiuni de mare responsabilitate si pentru perioade atat de dificile”, este descrierea facuta premierului de Ion Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.