Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca USL are, in acest moment, 224 de parlamentari inscrisi in grupurile sale parlamentare, el precizand ca toti vor vota motiunea de cenzura depusa de opozitie.

"USL, in acest moment, are 224 de membri in grupurile sale parlamentare. Toti cei 224 de membri ai grupurilor USL vor fi prezenti si vor vota motiunea de cenzura", a spus Ponta, transmite MEDIAFAX.

El a admis ca cei 224 de parlamentari ai USL nu sunt suficienti pentru a demite Guvernul si a facut apel la parlamentarii din arcul puterii pentru a se ridica din banci si a-si exprima votul.

Guvernul Ungureanu vs. motiunea de cenzura: De cate voturi mai are nevoie USL?

"Nu sunt suficienti, pana la 231 mai sunt sapte, dar nu am obosit si nu voi obosi pana vineri sa fac un apel la toti parlamentarii, fie ca sunt PDL, fie ca sunt UDMR, UNPR, minoritati, sa nu-si bata joc de cei care i-au ales, sa se ridice din banca si sa voteze", a spus Ponta.

Citeste si Situatia voturilor pentru motiunea de cenzura


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.