USL a depus, saptamana trecuta, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Marti, deputatii si-au facut publice optiunile.

Deputatul neafiliat Mircia Giurgiu a declarat ca va vota motiunea de cenzura depusa de USL cu bilele la vedere si cu ambele maini.

"Votez «pentru» cu bilele la vedere. Cu ambele maini votez", a spus Mircia Girugiu. Si la investirea Cabinetului Ungureanu, deputatul Mircia Giurgiu anuntase ca voteaza impotriva.

De asemenea, deputatul neafiliat Ioan Munteanu a declarat a va vota motiunea de cenzura depusa de opozitie cu conditia ca toti parlamentarii USL sa fie prezenti la dezbatere si sa-si voteze propria motiune, scrie mediafax.ro.

Deputatul neafiliat Marian Avram a declarat ca va vota motiunea de cenzura, el aratand ca motivul plecarii sale din PDL a tinut de faptul ca democrat-liberalii nu au mai avut nevoie de serviciile sale de deputat.

Deputatul neafiliat Gheorghe Zoicas a declarat ca va vota impotriva motiunii de cenzura daca premierul Ungureanu ii va da asigurari ca ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, va fi remaniat, in caz contrar urmand sa voteze motiunea.

Deputatul neafiliat Daniel Oajdea a declarat ca va fi prezent la dezbaterea motiunii de cenzura, el precizand ca nu a decis cum va vota, acest lucru urmand sa il faca dupa ce va analiza textul motiunii si argumentele pe care aceasta le contine pentru demiterea Guvernului.

Deputatul neafiliat Dan Ilie Morega a declarat ca va participa la dezbaterea motiunii de cenzura si ca va vota conform propriei constiinte, el precizand ca va ramane independent si ca nu beneficiaza de avantaje din partea puterii sau a opozitiei.

Deputatul neafiliat Marian Saniuta a declarat ca va fi prezent la dezbaterea motiunii de cenzura, votul pe care il va da fiind unul "cu inima pe partea stanga si cu mintea pe partea dreapta".

Senatorul neafiliat Cezar Magureanu a declarat ca va fi prezent la dezbaterea motiunii de cenzura
si ca va decide care va fi votul sau dupa ce se va consulta cu vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

USL a depus, saptamana trecuta, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Motiunea de cenzura, intitulata "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.

Motiunea de cenzura a fost citita luni seara in plenul Parlamentului, iar vineri, incepand cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea si votul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.