Presedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat ca pleaca din partid, ca renunta la anuntata candidatura la sefia Consiliului Judetean Giurgiu si ca isi va da demisia din functia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Anton a anuntat inca de luni seara, intr-un talk-show, ca renunta la candidatura la candidatura pentru presedintia CJ Giurgiu, insa a sustinut ca nu isi pune problema sa plece din PDL "in viitorul apropiat". Douasprezece ore mai tarziu, Marin Anton a declarat ca demisioneaza din partid, scrie MEDIAFAX.

El reclama la emisiunea de la postul de televiziune B1TV ca 11 primari din "echipa" pe care si-o facuse pentru a-i sprijini candidatura la sefia CJ Giurgiu au plecat din PDL, punand totul pe seama unei maini forte din partid. La insistenta celor din platou, Marin Anton a declarat ca cel ale carui presiuni le-ar fi resimtit si l-ar fi facut sa renunte la candidatura pentru sefia CJ Giurgiu ar fi presedintele Senatului, Vasile Blaga.

Intrebat daca va ramane secretar de stat la Ministerul Mediului sau daca a primit deja semnale ca-i va fi retras sprijinul politic pentru ocuparea acestei functii, Anton a raspuns ca nu asteapta ca partidul sa ia masuri impotriva lui.

Citeste si: Intr-o zi plina de plecari, PDL a reusit sa “castige” un deputat

"Demisionez din toate functiile, implicit de la Ministerul Mediului", a anuntat Marin Anton, care s-a scuzat si a intrerupt convorbirea telefonica, invocand ca se afla la medic.

Surse guvernamentale declarau, luni dupa-amiaza, ca Marin Anton ar fi suferit un preinfarct in timp ce se afla oricum in concediu, fiind ocupat cu pregatirea campaniei electorale pentru alegerile locale de la Giurgiu.

  • De asemenea, deputatul Florentin Gust a anuntat ca demisioneaza din PDL, el declarandu-se nemultumit, mai ales in calitate de fost lider al studentilor de cedarile pe care le-a facut PDL UDMR in chestiunea UMF Targu Mures. Gust, care este finul lui Mircea Geoana, va trece inapoi in tabara PSD, informeaza realitatea.
Citeste si Ziua si plecarile din PDL: Patru parlamentari au parasit partidul
Citeste si:
Joe Biden, omagiu adus secretarului de stat Madeleine Albright
Joe Biden, omagiu adus...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.