Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat ca pierderea majoritatii la Senat ii obliga pe democrat-liberali la pragmatism si viziune, iar acestia depind tot mai mult de proiectul politic al premierului Ungureanu.
"Realitatea politica generata de pierderea majoritatii la Senat ne obliga la pragmatism si viziune, si asta intr-un tablou politic in care pare ca depindem tot mai mult de proiectul politic al premierului Mihai Razvan Ungureanu, un proiect politic solid si pe termen lung de reechilibrare a raportului de forte pe scena politica. Eu cred ca hemoragia plecarilor din PDL se va opri. Au fost cateva plecari contextuale generate fie de urmarirea unor garantii electorale, fie de nemultumiri determinate de situatia din partid", a declarat Turcan, conform mediafax.ro.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca va face pasul privind lansarea unei formatiuni politice proprii cand “va calca pe teren ferm” si va aduna in jurul sau oameni in care sa aiba incredere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.