Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, ieri seara, ca simte o asteptare din partea unui prezumtiv electorat dezamagit si care nu se regaseste in "cacofonia politica sau administrativa" actuala.

Acesta a mai afirmat ca nu se va implica in politica decat atunci cand va avea alaturi oameni de incredere.

"Eu nu sunt insa ca in epopeea lui Ulise, o sirena care atrage spre pierzare oamenii. Urmaresc cu mare atentie ce se intampla pe scena politica si nu fac niciun secret ca ma recunosc in partea de centru dreapta a campului ideologic. Este o asteptare, dar in momentul in care am spus asta in urma cu doua saptamani, enumerand o anumita categorie de public si categorii de varsta, am fost catalogat imediat ca fiind fie foarte indraznet, fie arogant. Mi-am invatat lectia, asa ca spun doar ca este o asteptare", a afirmat Ungureanu, la postul B1 TV.

El a aratat ca este convins ca electoratul asteapta o alta calitate a prezentei umane in politica si a apreciat ca nu este nevoie de "pugilat" intre partide, scrie mediafax.ro.

Pe de alta parte, primul ministru sustine ca este bucuros ca Opozitia a depus o motiune de cenzura la adresa Guvernului, deoarece astfel are posibilitate sa i se adreseze in Parlament.

"Abia astept momentul in care voi lua cuvantul in Parlament, la motiune", a spus Ungureanu, potrivit RomaniaLibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.