Presedintele PDL Bucuresti, Eena Udrea, a anuntat ca verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitala.

"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifica tinerete, forta, este o culoare luminoasa care arata deschiderea pe care noi o avem pentru bucuresteni, este o culoare calda, prietenoasa. In primul rand cred ca este speranta si innoire", a precizat Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a aratat ca PDL doreste la Bucuresti o administratie cu "un spirit nou, tanar" si cu "oameni activi", asa cum sunt deja la sectoarele 3 si 6.

Lista candidatilor PDL pentru Bucuresti

"Ne dorim o administratie cu un spirit nou, tanar, la Bucuresti. Ne dorim oameni activi, asa cum deja avem in sectoarele in care sunt primarii nostri - sectoarele 3 si 6, oameni care sa poata sa aduca alaturi de ei o echipa puternica, reala, care este echipa de bucuresteni si cred ca si culoarea este parte a ceea ce noi vrem sa oferim Bucurestiului incepand din 10 iunie", a mai spus Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.