Congresele au adoptat cele trei rezolutii.

Adoptarea rezolutiei privind politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern, a fost adoptata cu unanimitate de voturi.

PNL s-a angajat sa nu colaboreze cu PDL in planul administratiei locale, in plan parlamentar si guvernamental,
scrie MEDIAFAX.

PNL a votat si rezolutia privind desemnarea candidatilor USL pentru functiile de premier si presedinte al Romaniei. "Constat ca s-au votat in unanimitate rezolutiile propuse", a spus la final Mircea Ionescu Quintus.

Delegatii la Congresul PSD au adoptat si rezolutia privind desemnarea de candidati comuni ai USL in alegerile locale, in cazul consiliilor judetene si al municipiilor resedinta de judet, precum si pentru alegerile parlamentare, cu sustinerea comuna a unui candidat la functia de prim-ministru, iar la alegerile prezidentiale va fi tot un candidat comun sub sigla USL.

Totodata, a fost adoptata si rezolutia privind desemnarea lui Crin Antonescu si a lui Victor Ponta in pozitiile de candidati oficiali ai USL la functiile de sef al statului si prim-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.