Premierul Mihai Razvan Ungureanu a decis alocarea de bani pentru primarii Coalitiei.

“Banii sunt mai putini decat au cerut liderii Coalitiei si vor merge catre proiectele aflate in derulate”, au declarat surse citate de HotNews.ro.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a convins coalitia ca fondurile catre administratiile publice sa fie alocate pe baza a doua principii, respectiv pentru proiecte europene in derulare care necesita cofinantare si pentru achitarea arieratelor, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

"Primul-ministru a reusit sa convinga liderii coalitiei sa aloce fonduri catre administratiile publice locale pe baza a doua principii, adica pentru proiectele europene care necesita cofinantare si sunt in derulare, respectiv pentru achitarea datoriilor restante, asa numitele arierate. Centralizarile solicitarilor vor fi facute de prefecti, acestia o vor trimite catre Ministerul Administratiei si Internelor, iar ministrul Gabriel Berca o va prezenta premierului. Vreau sa mai subliniez faptul ca alocarile de fonduri vor fi efectuate fara a se tine cont de culoare politica", a spus Suciu, potrivit MEDIAFAX.

In urma cu o saptamana premierul Ungureanu a iesit suparat din sedinta coalitiei ce avea ca tema de discutie alocarea de bani pentru primarii aliantei de guvernare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.