Surse politice au afirmat ca in cadrul sedintei coalitiei de luni au avut loc divergente ce s-au incheiat cu iesirea premierului Ungureanu si a ministrilor Justitiei si Finantelor din incapere. Totusi, liderii PDL neaga aceste informatii si afirma ca sedinta a fost una normala.

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a spus ca nu a fost nicio tensiune in sedinta coalitiei, ea sustinand ca toti participantii au plecat atunci cand s-a incheiat sedinta.

Intrebata daca premierul Ungureanu a parasit sedinta coalitiei inainte de terminarea acesteia, Elena Udrea a raspuns: "Nu, am plecat cu totii cand s-a terminat sedinta, in jur de ora 11.00. Deci, nu exista, cred ca asta e pe surse de la PSD". De asemenea, intrebata daca PDL a cerut la sedinta coalitiei bani pentru primarii, Udrea a spus ca nu s-a dezbatut nimic in plus fata de discutiile pe care membrii coalitiei le au de obicei.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a dat asigurari ca nu a fost nicio tensiune intre premier si reprezentatii puterii, desi nu a fost la sedinta de dimineata a coalitiei, potrivit MEDIAFAX.

"Intotdeauna membrii coalitiei au lucrat intr-o armonie perfecta cu premierul Ungureanu. De aceea, zvonurile care circula astazi sunt falsuri, obisnuite de altfel in mas-media romaneasca. Eu asigur ca nu exista si nu a fost nicio tensiune intre premier, pe de o parte, si membrii coalitiei pe de alta parte", a precizat Oltean, dupa sedinta BPN a PDL.

Nici Sulfina Barbu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL, nu a fost la sedinta, insa a declarat ca Emil Boc a prezentat subiectele care au fost discutate in coalitie, dar fara a spune ca ar fi vorba despre divergente.

"Ne-am prezentat subiectele care au fost astazi dezbatute in coalitie, dar nu au fost prezentate ca fiind puncte de vedere divergente", a adaugat Barbu. Intrebata daca parlamentarii PDL ar conditiona votul lor in Parlament asupra unor proiecte de lege de alocarea unor fonduri primariilor, Sulfina Barbu a raspuns: "Categoric, nu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.