Dupa reactiile din partea PDL si cea a colegului Crin Antonescu, discursul lui Ponta din Parlament primeste noi comentarii din partea membrilor USL.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca discursului lui Victor Ponta reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral. “Cred ca Victor Ponta a intentionat sa transmita un alt mesaj decat cel care a rezultat din discursul sau din Parlament. Cred ca, din dorinta de a avea o atitudine cat mai echilibrata, domnul Ponta s-a indepartat cam mult de la discursul firesc al unui lider al opozitiei”, a spus Dragnea, potrivit RL.

Presedintele de onoare a PSD, Ion Iliescu, a declarat ca nu impartaseste criticile aduse lui Ponta fata de discursul sustinut in Parlament. "Victor Ponta s-a delimitat explicit. A aratat ca, desi tanar, nu e vorba de persoanele care fac parte din acest guvern, ci de politica acestuia. (...) A inceput cu o delimitare clara de guvernul Boc și de acest nou guvern care este aceeasi Marie cu alta palarie", a aratat Ion Iliescu, scrie EVZ.ro.

Cat despre reactia liberalilor, presedintele de onoare al PSD a spus ca acestia "s-au pripit", discursul lui Ponta neputand fi un motiv de disensiune in USL. Citeste si Discursul lui Ponta din Parlament a nascut tensiuni in USL

Senatorul PNL Teodor Melescanu considera ca temele discursului lui Victor Ponta trebuiau convenite inainte, in opinia sa, acest lucru fiind necesare intrucat declaratiile au fost facute in numele USL. "In legatura cu modul de prezentare, a fost o alta prezentare, spre pozitiv, dar fara a se renunta la mentionarea aspectelor referitoare la ordonante de urgenta si la toate chestiunile pe care noi le-am subliniat si le-am considerat inacceptabile", a mai spus Melescanu, pentru mediafax.

Deputatul PNL Ludovic Orban a spus ca discursul a fost “jenant”, solicitandu-i liderului PSD sa se gandeasca foarte bine in ce tabara se afla. "Discursul lui Ponta a fost jenant pentru un lider al opozitiei. In niciun caz nu a reprezentat starea de spirit a opozitiei si a populatiei, careia i-a ajuns cutitul la os", a precizat Orban, transmite realitatea.net.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.