Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, in plenul Parlamentului, ca se bucura pentru ca Mihai Razvan Ungureanu nu a acceptat in Guvern "ministri care reprezentau nume si persoane cu totul indezirabile", el nominalizandu-i in acest sens pe Elena Udrea si Traian Igas.

Victor Ponta a mai declarat ca premierul desemnat nu mai este independent din moment ce conduce un guvern politic. Liderul PSD a precizat ca parlamentarii USL nu vor participa la votul de investire pentru ca au anumite retineri fata de unii dintre membrii noului Guvern, desi atacurile din media "au mers uneori prea departe, folosindu-se cuvinte precum clone, consilieri, second-hand", informeaza MEDIAFAX.

Presedintele PSD i-a solicitat lui Ungureanu sa nu continue politica guvernului Boc in ceea ce priveste procedura angajarii raspunderii in Parlament.

"Frigul de afara si schimbarea lui Boc nu reprezinta solutia la problemele celor din strada, reprezinta doar un respiro, care poate dura o saptamana, doua. Singura schimbare care trebuie facuta este schimbarea modului de guvernare si a modului de rezolvare a problemelor cetatenilor. Autismul fostului guvern a dus la caderea acestuia, cred ca reconectarea la ce inseamna vocea publica va poate ajuta", a afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.