UDMR are conditii pentru sustinerea noului Guvern, pe care le va discuta marti seara, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizand ca formatiunea sa doreste incheierea unui protocol al coalitiei pe 2012.

Kelemen Hunor a apreciat ca pana la investirea noului Guvern mai sunt o zi si jumatate si ca pana atunci este timp pentru semnarea protocolului.

Liderul UDMR a precizat ca este vorba despre un protocol de functionare a coalitiei guvernamentale pe anul 2012, convenit cu premierului desemnat, potrivit MEDIAFAX.

Kelemen a explicat ca acest protocol ar trebui sa vizeze de la probleme de la infrastructura pana la probleme legate de invatamant, liderul UDMR referindu-se la Facultatea de Medicina si Farmacie de la Targu Mures si la Autostrada Transilvania.

UDMR, reticent privind cabinetul format din ministrii tineri

Borboly Csaba, membru in Consiliul Permanent al Uniunii, afirma ca UDMR nu poate fi de acord cu un cabinet format din tineri, deoarece nu au experienta.

Nu putem sustine tineri in functii fara o experienta, pot lua decizii gresite care sa-i coste si sa ne coste”, spune Borboly.

De asemenea, el avertizeaza ca fara UDMR acest guvern nu este posibil. “E nevoie si de UDMR si de UNPR. Deciziile UDMR trebuie luate numai de conducerea UDMR, noi nu ne amestecam in deciziile PDL”, a mai precizat, pentru evz, liderul formatiuni din Ciuc a Uniunii.

Afla care sunt ministrii propusi pentru Guvernul Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.