Odata cu numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier desemnat au inceput sa apara si informatii legate de cabinetul acestuia.

EVZ.ro scria inainte de numirea lui MR Ungureanu ca din noul Guvern vor face parte Elena Udrea, Anca Boagiu, Laszlo Borbely, Daniel Funeriu, Sulfina Barbu, Catalin Predoiu, Kelemn Hunor. De asemenea, liderul UDMR, Kelem Hunor ar putea ocupa functia de vice-premier.

Scosi din carti sunt, conform informatiilor de la acest moment, sunt Traian Igas si Gheorghe Ialomiteanu, care ar putea fi inlocuit de Bogdan Dragoi.

Ulterior, liderii PDL s-au intalnit in cursul serii pentru o sedinta informala legata de pregatirea discutiilor care vor incepe marti cu premierul desemnat.

Si Leonard Orban, Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea sunt printre ministrii care raman si in viitorul guvern, in discutie fiind mandatele de la Interne, Agricultura, Economie, Finante, Comunicatii, potrivit Romania Libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.