Fostul premier Adrian Nastase noteaza pe blogul sau un scenariu potrivit caruia inceputul saptamanii ar putea aduce demisia lui Emil Boc.

“Luni, ora 12 si apoi la ora 13, consultari formale cu partidele, in principal ca sa le spuna si personal ce a spus in conferinta de presa despre Tratatul fiscal. Surpriza – el (Traian Basescu, n.r.) ar putea anunta ca Boc si-a dat demisia, iar consultatile sunt pentru a desemna un nou premier. Evident, Basescu va incerca sa schimbe doar primul-ministru nu si pe cei mai importanti membri ai guvernului, ca sa nu se supere cu partidul…”, scrie Nastase pe blogul sau.

In cadrul aceluiasi scenariu, lipsa opozitiei din Parlament va crea o problema pentru acordarea votului de investitura pentru noul Guvern.

Scenariu sau nu, ideea demisiei lui Emil Boc a devenit un subiect din ce in ce mai abordat in presa, EVZ notand recent ca premierul are zilele numarate la Palatul Victoria, scaunul urmand a mai fi ocupat de acesta abia pana pe la mijlocul acestei saptamani.

Citeste si Demisia lui Boc, dorita si de colegii sai de partid


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.