Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) inregistreaza o crestere a preferintelor de vot pentru alegerile parlamentare in randul romanilor, urcand la 13,9% in ianuarie fata de 11,8% de la finalul anului trecut.

Totusi, USL se afla in fruntea preferintelor romanilor, cu 53,40%, in crestere fata de decembrie 2011. Citeste si Sondaj: Peste jumatate dintre bucuresteni ar vota cu USL.

Potrivit unei cercetari IMAS citate de Adevarul, PDL continua sa inregistreze tot mai putine voturi, inregistrand doar 15,8% in ianuarie pe fondul protestelor din strada din ultimele trei saptamani.

UDMR a obtinut o crestere nesemnificativa, pana la 5,8%, iar formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor, PRM, a urcat de la 6,4%, la 6,6%.

Optiuni reduse de vot la alegerile parlamentare sunt inregistrate de PNG, condus de Gigi Becali, cu 1,6%, si UNPR cu doar 0,9%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.