Senatorul independent Mircea Geoana este de parere ca decizia Curtii Constitutionale privind legea comasarii alegerii arata fara orice fel de echivoc ca Guvernul Boc ar trebui sa-si dea demisia cat mai repede.

Guvernul condus de premierul Emil Boc ar trebui sa fie inlocuit de un alt cabinet, alcatuit din tehnocrati si profesionisti, care sa organizeze alegerile din acest an.

“De aceea, solicit presedintelui Traian Basescu sa-l demita de urgenta pe Emil Boc. Nu mai putem continua cu un premier care propune in mod constanta legi neconstitutionale. De asemenea, fac apel la factorul politica existent in acest moment sa sustina un cabinet de tehnocrati”, se arata intr-un comunicat transmis de Geoana.

El mai afirma ca este nevoie de un consens general in jurul unui premier tehnocrat si indeamna PDL, dar si formatiunea USL, sa puna deoparte “ambitiile politice si sa conlucreze in interesul romanilor”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.